Karian Salet

NLP Coach - Voor het vergroten van je zelfwaarde en stress reductie

05

Hi, Ik ben Karian Salet- NLP Coach

Ik ben opgeleid in gezondheidswetenschappen, Human Resource Development en als NLP coach. Na zelf een paar keer flink onderuit te zijn gegaan in mijn jongvolwassen leven, als gevolg van angst, spanning en stress, heeft NLP mij geholpen om in verbinding met mezelf te komen en bij mezelf te blijven. Ik heb geleerd om voor mezelf op te komen omdat ik het waard ben om te kiezen voor wat ik wil. Ik voel waar mijn grenzen liggen en geef deze ook aan, waardoor ik in balans ben en blijf. Mijn missie is om jou in verbinding met jezelf te brengen. Zodat jij je leven kunt leven zoals het voor jou bedoeld is.

IK ZIE JOU

Wanneer je stress, spanning of angst ervaart. Wanneer uitgeput bent omdat je gevangen zit in de ratrace van het dagelijks leven en je weet dat je jezelf aan het vergeten bent. Want je bent bang voor afwijzing en daarom pas je je vaak aan, doe je dingen die je eigenlijk niet wilt. Wanneer het je onmogelijk lijkt om hieraan te ontsnappen.

VERLANG JIJ OOK NAAR….

Controle over je eigen leven? Een leven in harmonie met jezelf, waarbij jouw behoeften en verlangens centraal staan zonder de ander tekort te doen? Meer rust, energie en plezier en doen waar je écht van geniet?

WANNEER IK JOU COACH….

Zoeken we samen naar overtuigingen en patronen die je tegenhouden om naar je eigen behoeften te luisteren. We buigen ze om naar helpende gedachten die je gevoelens in positieve zin beïnvloeden. Dat maakt dat je iets anders gaat doen dan wat je altijd deed waardoor je stress, angst en spanning zullen afnemen. Ownership is vervolgens het toverwoord. Je neemt eigenaarschap over jouw gedachten, emoties en acties. Want daar zit voor jou de sleutel naar verandering voor innerlijke rust. Met deze rust komt er meer ruimte voor ontspanning en goede zelfzorg. Hierdoor wordt het mogelijk bewustere keuzes te maken en te kunnen genieten van de kleine momenten.

ZULLEN WE BELLEN?

Ervaar je stress, spanning of angst door een situatie waar je nu in zit? Wil je daarvan af? Dan ben ik jouw coach.

‘Je hebt altijd een keuze!’

Karian