Unlock yourself...

21 december 2020 was volgens velen de dag van de grote energy shift. De meest krachtige planeetstand: de drievoudige conjunctie van Saturnus, Jupiter en Pluto. De stand van Pluto en Saturnus zou ons na 4000 jaar naar een hogere trilling brengen. Meer in onze vrouwelijke energie (wijsheid) en minder in onze mannelijke energie (methoden). En volgens velen is dit al gaande… Dat is het verhaal.

Jouw droom

Maar uiteindelijk gaat het om jouw verhaal jouw droom. De ‘journey’ die jij hier als ziel op deze planeet doormaakt is jouw beleving. En ook echt alleen van jou. In elke journey zitten verrassing pakketjes, mooi en minder mooi. Zo zou je het kunnen zien wanneer je aan elke beleving een waarde hangt. En daar een waarheid van maakt. Deze waarheid komt vanuit de mind, die constant oordeelt. Wanneer je voorbij de mind en dus voorbij het denken gaat, dan is de enige waarheid dat er geen waarheid is. Dan bevind jij je in een ruimte, die ruimte waar de ziel vrij is. Unlock yourself dus.

Lockdown is een misleiding

De lockdown was tijdens COVID was een grote misleiding en een waardeoordeel van de geest. De geest die een betekenis geeft aan hoe vrijheid eruit moet zien. Het voelen van vrijheid heeft niks te maken met de vrijheid die ons nu lijkt te zijn ontnomen. Wat je ook doet, welke weg je ook neemt en daarbij beleeft het is je mind die daar invloed op uitoefent. En je het gevoel van niet vrij zijn geeft. Tenzij jij je nu verbindt met de ziel, jouw natuur en jezelf daarmee unlockt. Dan pas ben je werkelijk vrij. En vrij om elke nieuwe droom precies zo te creëren en te beleven zoals jij dat wilt.

Droomkracht

Het verschilt niet veel van dromen terwijl je slaapt waar je toegang hebt tot ongekende krachten en mogelijkheden. Ook nu heb je toegang tot ongekende mogelijkheden die er voor je zijn om van jouw leven jouw mooiste droom te maken. In slaapdromen zit veel symboliek die aanwijzingen geven die speciaal voor jou bedoeld zijn.
In het leven, de droom waar jij je in het hier en nu in bevindt, zit net zoveel symboliek. Dit zijn de aanwijzingen die je feitelijk de hele dag door ontvangt. Maar je moet ze wel zien;).

Esther Stevens