Het magische recept voor jouw droomleven

Het magische recept voor jouw droomleven

Sta jij weleens stil bij de kracht van je woorden? Hoe vaak zeg jij lelijke dingen tegen jezelf? Bijvoorbeeld als je iets onhandigs hebt gedaan. Of als je ontevreden bent over je uiterlijk. Of als je negatief bent over je bedrijf of je relatie. Wanneer je negatief over jezelf of tegen jezelf praat, heeft dat altijd invloed op je. Zou het niet heerlijk zijn om juist te leven vanuit zelfcompassie? Om niet steeds zo streng tegen jezelf te zijn? Om een leven te leiden waarin je dicht bij jezelf blijft?

De kracht van negativiteit

Wat je denkt en wat je zegt heeft een direct effect op hoe je je voelt. Dit resoneert namelijk in je water. En je lichaam bestaat voor ongeveer 80 procent uit water en is daardoor heel gevoelig voor je woorden en gedachten. Wanneer je negatief bent, neem je die negativiteit onbewust met je mee en dat staat jouw geluk in de weg. Je komt lager in je energie, ervaart stress en bent steeds minder met het positieve bezig. Sta hier eens bij stil. Want bewustwording is de eerste stap naar verandering. Wees je ervan bewust dat je negatieve gedachten jouw route naar je droomleven blokkeren. Want hoe kan je je ideale leven manifesteren als je zo streng bent voor jezelf? Als je negatief bent? Zodra je niet gelooft in jezelf of in wat je doet, zal wat je doet of wat je wilt bereiken ook geen succes worden. Het is bijna een soort zwarte magie.

Hoe kan je dichter bij jezelf blijven?

Het goede nieuws is dat je deze magie ook vóór je kunt gebruiken. Want hoe zou het zijn als jij zelf de regie hebt over je leven? Als je dicht bij jezelf kunt blijven? Als je leeft zonder stress? Jíj bent namelijk de persoon die je leven tot een succes kan maken. Want als je trouw bent aan jezelf en gelooft dat wat je wilt bereiken ook echt gaat lukken, dan lukt het ook.  Dus ook jíj kunt een rijk leven leiden waarin innerlijk en uiterlijk gebalanceerd zijn. Je droomleven! En ik heb voor jou het recept om dit te bereiken.

Het recept voor jouw droomleven

Dit recept bevat een aantal cruciale ingrediënten en stappen waardoor je op een liefdevolle manier leert om positieve gedachten te produceren. Om te verbinden met jezelf. Wees niet te serieus maar leef juist een playful leven waarin je het kind in jezelf weer laat spelen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is elke dag dit recept koken. 😉 Gebruik de magie van het woord vóór je in plaats van tegen je. De wereld wordt er positiever van. En dus ook een stuk leuker.

Ingrediënten

 • Liefde
 • Zelfcompassie
 • Connectie
 • Positieve gedachten
 • Ontspannen houding
 • Overgave
 • Milde uitspraken
 • Playfulness
 • Discipline

Bereidingswijze

 1. Begin met jezelf te ontspannen. Schud alle spanningen weg die je in je lichaam voelt. Doe dit playful en in het moment.
 2. Voel, terwijl je volwassen bent, ook het kind in jou en maak daar contact mee.
 3. Verbind je met het kind in jezelf en met de oneindige liefde, die liefde waar jij van gemaakt bent.
 4. Voel die liefde voor jezelf. Voeg er nog een snufje zelfcompassie aan toe met behulp van lieve en milde uitspraken naar jezelf, bijvoorbeeld: ‘Ik ben precies goed zoals ik ben.’
 5. Focus je op hoe je zou wensen dat je leven eruitziet en stel je voor dat je dit leven al leidt. Voeg er zoveel mogelijk positieve gedachten aan toe.
 6. Schrijf je positieve gedachten op en spreek ze krachtig uit. Herhaal dit drie keer.
 7. Vertel jezelf dat je ervoor openstaat om jouw rijke leven te manifesteren.
 8. Maak met jezelf een deal dat jij met discipline elke dag jouw recept, jouw dagelijkse voeding, tot je neemt.

Wil je nog meer doen aan het bereiken van je droomleven? Lees dan dit artikel over hoe je in vijf stappen je intuïtie ontwikkelt en daardoor gelukkiger wordt.  En voor nu, veel plezier bij het koken van jouw recept en bij het consumeren van je droomleven!

Esther Stevens