10 minuten
coaching
cadeau!

HOE WERKT HET BELLEN OF CHATTEN MET EEN COACH?

Direct in contact komen met een voor jou beschikbare professionele coach werkt heel eenvoudig. Dit kan al binnen 5 minuten, ook annoniem !

Het enige wat je hoeft te doen is een gratis account aan te maken, door naar login te gaan. Je vult je gegevens in en je hebt een persoonlijk account. Je krijgt eenmalig van ons 10 minuten coaching cadeau! In jouw perssonlijke account zie je jouw tegoed om te bellen of chatten met een coach.

Je kiest zelf de coach die het beste bij je past. Je belt 085 025 00 77 en toest je persoonlijke pincode in met het boxnummer van jouw coach naar keuze. Bel je vaker en niet annoniem? Dan is je pincode niet meer nodig. Chatten kan wanneer je ingelogd bent door te klikken op de chatfunctie van jouw coach naar wens. Je hebt volledig de regie over de duur van het gesprek. En kunt zelf veilig je tegoed binnen jouw persoonlijke account opwaarderen. Ook tijdens een coaching sessie. Klaar voor jouw call met jouw coach naar wens?

  1. Login rechtsboven in het menu en maak gratis je persoonlijk account aan = 10 minuten coaching cadeau!
  2. Koop je coaching minuten via je persoonlijke account
  3. Kies het boxnummer van jouw beschikbare coach, je ziet jouw persoonlijke pincode
  4. Bel 085 025 00 77 of chat via je account met jouw coach. Toets, je pincode + het boxnummer van je coach in
  5. Koop eenvoudig tijdens je gesprek extra minuten in via je persoonlijke account.

Betaal veilig en gemakkelijk met de betalingsoptie naar keuze. Betaal met iDeal om jouw eigen bank te kiezen of met één van de andere opties.