Box: #12

Penka Koolman

Orthomoleculair & Gezondheids Coach Begeleiding bij stress reductie, vitaliteit en gezondheid.

D Offline
085-025 00 77
f44e74becf668125414c4972efe5e630
Bel voordelig met prepaid credits vanaf € 1,99 p/min.

Hi, Ik ben Penka Koolman -Orthomoleculair & Gezondheids Coach

Na vele jaren te hebben geleden aan een ernstige auto-immuunziekte en het gebruik van vele medicijnen heb ik, met het veranderen van voeding en de juiste instelling, mijn gezondheid weer goed op de rails gekregen. Als ervaringsdeskundige, opgeleide orthomoleculair therapeut  en NLP coach, begeleid ik jou naar om een meer gebalanceerde levensstijl met hulp van de juiste voedingsadviezen. Mijn missie is om vooral ook verpleegkundigen  te leren hoe ze door een juiste instelling en de juiste voeding, fysiek en mentaal het welzijn kunnen verbeteren en meer uit het leven kunnen halen. Maar iedereen die mijn hup kan gebruik en zorg verlenend in het leven staat is bij mij welkom:)

IK ZIE JOU

Wanneer je last hebt van stress gerelateerde klachten, zoals labiel, snel geïrriteerd zijn en slecht slapen. Je geheugen en concentratievermogen je in de steek laten. Jij je uitgeput voelt. En dat  je iemand  bent die dagelijks betrokken is bij de zorg voor anderen, maar daarbij vergeet om goed voor jezelf te zorgen. Je te weinig tijd neemt om te ontspannen. En het je maar niet lukt  om een gebalanceerde levensstijl aan te houden.

VERLANG JIJ OOK NAAR….

Minder stress in je leven met een betere balans tussen werk en privé? Goede zelfzorg en het kunnen stellen van gezonde grenzen zodat je algehele gezondheid optimaal is?

WANNEER IK JOU COACH….

Dan begeleid ik je bij het beheersen van stress. Met praktische oefeningen en effectieve oplossingsgerichte strategieën leer ik je hoe om te gaan met teleurstellende dagen, zowel op fysiek als op mentaal vlak. Je krijgt inzicht in welke voedingsmiddelen ondersteuning en verlichting kunnen bieden tijdens moeilijke periodes. Een gezonde levensstijl is de sleutel tot het vergroten van je energieniveau, het versterken van je veerkracht en het creëren van een sterke basis voor een gezond leven. Je merkt dat je meer energie hebt, je voelt je fitter en je bent beter in staat om uitdagingen aan te gaan. Ik heb een humorvolle en rechtdoorzee aanpak, hiermee zorg ik voor een inspirerende omgeving waarin jij je gesteund voelt terwijl je werkt aan je persoonlijke groei.

ZULLEN WE BELLEN?

Tijd om die stressvolle wolk weg te blazen! Bel me en ik zal je helpen om de zon weer te laten schijnen in jouw leven.

‘Stress is a message. It is a personal invitation to make change for the better.’

Penka

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Scoren (0 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Bestel op:

Laat als eerste een beoordeling achter.

Geverifieerd
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laat meer zien
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review