Samen
stress
de
baas!

Over ons

Samen hebben we een missie; stress & burn-out klachten voorkomen.

In het najaar van 2023 zijn we onze journey gestart. Samen met een warm team van professionele coaches. Elke coach is met zorg gescreend om deel uit te maken van deze bijzondere missie. Wij geloven in het bundelen van onze krachten, zodat we samen zoveel mogelijk mensen kunnen coachen naar meer levensgeluk. Een lichter leven, vrij van burn-out klachten!

In deze uitdagende tijden is een licht leven mogelijk!

Hoe vast je ook loopt in je leven en hoe donker je leven ook aanvoelt, alles is te transformeren naar een lichter leven. Daar denken wij als coach binnen dit platform allemaal hetzelfde over. De coaches, waarvan de meeste zelf ook ervaringsdeskundigen zijn, hebben de code naar een licht leven al gekraakt. En samen geven zij dit door aan iedereen die meer licht in zijn/haar leven kan gebruiken.

Liefdevolle en to the point coaching is wat je van elke coach kunt verwachten. Elke coach binnen dit platform is uniek en bezit unieke kwaliteiten. En dat maakt dit platform zo bijzonder, jij kunt direct met een van de beschikbare coaches in contact komen!

Wij zien jou...

  • Je werkt hard en hebt weinig tijd voor jezelf en voelt je uitgeput
  • Je voelt je regelmatig onzeker, omdat je het gevoel hebt dat er ‘iets’ van je wordt verwacht
  • Je hebt een dierbare verloren en je weet je geen raad met je verdriet
  • Je relatie is net gestopt en je voelt je eenzamer dan ooit
  • Je kunt het verleden niet loslaten en piekert veel
  • Je bent gevoelig over wat anderen van je vinden en voelt je afgewezen
  • Je kunt niet begrijpen waarom anderen zo met je omgaan en voelt veel boosheid
  • Je pikt veel energie op van anderen en je weet je niet altijd raad met je hoog gevoeligheid
  • Je staat op een kruispunt in je werk en voelt je rusteloos

Je bent niet alleen…

Elke coach zit met een luisterend oor voor je klaar, jij bepaalt zelf je moment waarop je direct met een van de beschikbare coaches wilt bellen. Fijn vanaf jouw eigen veilige plek.

Ik wil nu een beschikbare coach spreken

Founder – Esther Stevens

Meer over Esther Stevens

Coaches en hulpzoekenden met elkaar verbinden, zie ik als mijn persoonlijke missie. 

“ Na ruim 15 jaar ondernemerschap, coach en opleider werd het voor mij duidelijk; hulpzoekenden en coaches kunnen de weg naar elkaar niet altijd goed vinden. En dat terwijl de vraag naar mentale zorg niet eerder zo groot was als nu…

Coaches verdwijnen in het social media landschap. Hulpzoekenden zien door de bomen het bos niet meer en kunnen een passende coach voor hun hulpvraag niet altijd vinden, Het coaching landschap is dichtbevolkt. En ook niet voor iedereen  financieel haalbaar. De wachtlijsten in de reguliere zorg zijn overvol. " 

Ik voelde zo duidelijk dit kan anders…

Dankbaar ben ik om samen met unieke getalenteerde coaches bij te mogen dragen aan een mentaal & emotioneel gezondere wereld. Een liefdevollere wereld, waarin we als mens weer dichter bij onszelf en onze medemens komen te staan.