Gezondheid en welzijn reiken verder dan alleen fysieke aspecten

In mijn ervaring als coach heb ik geleerd dat het aanpakken van diepe overtuigingen en het herstellen van de innerlijke balans essentieel is voor blijvende verandering en groei. Gezondheid en welzijn reiken verder dan alleen fysieke aspecten; ze omvatten ook mentale en emotionele aspecten.

Het vereist zelfbewustzijn en eerlijk naar onszelf kijken.

Onze overtuigingen worden vaak gevormd door ervaringen uit het verleden, opvoeding, sociale omgeving en media-invloeden. Deze overtuigingen kunnen ons beperken in ons streven naar een gezonde levensstijl. Het doorbreken van beperkende overtuigingen is mogelijk, maar het vereist zelfbewustzijn en eerlijk naar onszelf kijken.

Bewuste keuzes

Vervolgens is het belangrijk om bewuste keuzes te maken die in lijn zijn met onze gewenste nieuwe overtuigingen. Nieuwe gewoonten aanleren, onze sociale kring aanpassen en ons blootstellen aan positieve invloeden helpen bij dit proces van innerlijke groei.Daarnaast is het essentieel om stress en disbalans aan te pakken. Een gezonde levensstijl gaat hand in hand met zelfzorg en stressvermindering. Dagelijkse ontspanning, meditatie en lichaamsbeweging dragen o.a. bij aan het behouden van balans.

Het draait om bewustwording, overtuigingen en patronen ombuigen op een dieper niveau.

Als coach begeleid ik mijn coachees bij het doorbreken van beperkende overtuigingen en het creëren van een gezonde balans. Ware groei komt van binnenuit en gaat verder dan uiterlijke veranderingen. Het draait om bewustwording, overtuigingen en patronen ombuigen op een dieper niveau.

Hoewel het proces uitdagend kan zijn, zijn de beloningen de moeite waard. Het vereist moed, doorzettingsvermogen en zelfreflectie. Door onze innerlijke wereld aan te pakken, kunnen we niet alleen ons welzijn verbeteren, maar ook andere aspecten van ons leven positief beïnvloeden.

Andreas Niessl – Health & Mindset Coach

Wil je nu een beschikbare coach spreken voor jouw hulpvraag? En ben je op zoek naar inzicht?

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment