Hi, Ik ben Ruud Elfers - Health & Positiviteits coach

Ik coach met passie iedereen die de lat voor zichzelf hoog legt. Een druk bestaan heeft en fysiek en mentaal veel van zichzelf vraagt
Ik ben opgeleid als klinisch psychologisch, neuro -immunoloog met ruim 20 jaar ervaring. Met kennis op het gebied van kwantum biologie en psychologie. En heb al vele (top) sporters gecoacht op weg naar de top! Als ervaringsdeskundige door een pijnlijke jeugd…..

IK ZIE JOU

Wanneer je op zoek bent naar jezelf en je niet op de landing vertrouwd als je in het leven zou springen. Omdat je niet de energie hebt die daarvoor nodig is. En je lichamelijke klachten hebt zoals blessures. Of milde klachten van psychische aard zoals, vermoeidheid, pijn, somberheid en negatieve gedachten.

VERLANG JIJ OOK NAAR….

Gezien te worden, net als ieder mens? De erkenning te krijgen van het er mogen zijn? Jezelf te ontplooien? De moed en kracht te hebben om jezelf rechtopstaand in het licht te zetten?

WANNEER IK JOU COACH….

Help ik je bij het doorgronden van het proces van vallen en opstaan op zoek naar jezelf. Door dit te begrijpen kun je steviger op je benen staan en geeft het je rust en verlichting. Ik help je de hiervoor nodige energie te verkrijgen. Het geheel is een proces dat je ZELF doorloopt, met mij als stimulerende en confronterende getuige.

ZULLEN WE BELLEN?

Als je jezelf vol energie op de benen wilt zetten, rechtop in het licht wilt staan, dan kijk ik er naar uit om jou te begeleiden.

‘My greatest glory is not in never falling , but in rising every time I fall’

Confucius

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Scoren (0 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Bestel op:

Laat als eerste een beoordeling achter.

Geverifieerd
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laat meer zien
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review