Beschikbaar in de volgende talen:

null

Hi, Ik ben Renske Julia - Sex & Relatie Coach

Ik ben gecertificeerd Seks- en Relatie Coach. Mijn missie is dat stellen zich vrij voelen en in verbinding genieten van hun seksualiteit.

Nadat ik jaren geleden samen met mijn partner al snel vast  liep op seksueel gebied, heb ik mij de afgelopen 15 jaar heb verdiept in alles wat er te lezen en te leren was over seksualiteit en relaties.

Destijds blokkeerde ik en was ik de wanhoop nabij. Ik dacht dat we misschien maar uit elkaar moesten, maar wat ben ik blij dat we dat niet gedaan hebben!

IK ZIE JOU

Wanneer je geen zin hebt, maar wel de druk voelt dat ‘het’ wel weer eens zou moeten. Als je het gevoel hebt dat je faalt en de afstand tussen jullie steeds groter wordt.
Als je samen met je partner of alleen, seksueel blokkeert en weerstand ervaart als het intiem wordt, waardoor het moeilijk is om voluit, vrij en in verbinding te genieten van seks.

VERLANG JIJ OOK NAAR….

Een diepe en emotionele seksuele verbinding met je partner?  Samen ontspannen plezier hebben in bed? Je vrij en sensueel te voelen en in overgave en schaamteloos te genieten van seks?

WANNEER IK JOU COACH….

Krijg je helderheid over wat je tegenhoudt. Ik leer je hoe je dit kunt veranderen, zodat je schaamteloos en in overgave kunt genieten. Dat je seks ervaart als samen op avontuur gaan, de grenzen en dieptes van jullie verlangen opzoekend. De rust, de lef en de vrijheid voelen om elkaar en jezelf beter te leren kennen.
Ik werk vanuit het verlangen. Om daar te komen gebruiken we zowel de (onbewuste) wijsheid van het lichaam als de intelligentie van de mind. Ik gebruik daarvoor bewezen moderne wetenschap samen met spirituele en lichaamsgerichte technieken. Nuchter en op een diepere laag.

ZULLEN WE BELLEN?

Zodat je samen met mij deze avontuurlijke reis aan kunt gaan naar voluit genieten, in verbinding met jezelf en met elkaar. Het is echt mogelijk!

‘Lust kan je creëren en seks kun je leren! Je bent-niet-stuk.’

Renkse

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Scoren (0 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Bestel op:

Laat als eerste een beoordeling achter.

Geverifieerd
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laat meer zien
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review