Hi, Ik ben Niels - Spiritueel Coach

Als buitenbeentje op school en door de scheiding van mijn ouders was mijn jeugd moeizaam.
Een lang proces van observeren, experimenteren, zelfreflectie en studeren heeft mij veel gebracht. Inmiddels ben ik gediplomeerd coach, Soul Body Fusion® practitioner en Tarotist.

Mijn missie  is om mensen vanuit een hoger bewustzijn te leiden naar een leven waarin ze vrijheid en plezier ervaren. Hierdoor kan hun licht helder schijnen en zal de frequentie van de aarde stijgen.

IK ZIE JOU

Wanneer je leven een worsteling is. Het lijkt alsof je wordt geleefd en je doelloos een weg door het leven baant. Dagelijks word belemmerd door beperkende overtuigingen en je zit vast in oude patronen waar je niet uit komt. Gevoelens van eenzaamheid, verdriet en angst kunnen je radeloos maken.

VERLANG JIJ OOK NAAR….

Meer plezier en dankbaarheid. Dat je in verbinding bent met jezelf en de mensen om je heen. Jij je fit en energiek voelt. Omdat je jezelf op de eerste plaats zet en duidelijk je grenzen aan geeft. En dat je krachtig en met een positieve denkwijze in het leven staat.

WANNEER IK JOU COACH….

Creëren we een sfeer waarin je de ruimte en het vertrouwen krijgt om in alle openheid jouw verhaal te vertellen. Je krijgt waardevolle inzichten in hoe je onbewust jezelf te kort doet. Door blijvende positieve veranderingen aan te brengen in je leven ontwikkel je meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en standvastigheid. Je komt dichter bij je natuur, je hogere zelf. Je ervaart meer lichtheid en innerlijke rust.

ZULLEN WE BELLEN?

Wil jij ook je bewustzijn verhogen en met plezier leven vanuit acceptatie en vertrouwen, bel mij. Dan neem ik jou mee op reis, de diepte in op weg naar je hart.

'In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden'

Niels

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Scoren (0 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Bestel op:

Laat als eerste een beoordeling achter.

Geverifieerd
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laat meer zien
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review