Box: #13

Mariëlle Moret

Co - Active Coach Coaching gericht op het oplossen van jouw uitdaging(en) in het leven.

D Offline
085-025 00 77
8c67123ce110e52d2eb8695edc242711
Bel voordelig met prepaid credits vanaf € 1,99 p/min.

Hi, Ik ben Mariëlle Co - Active Coach

Lef is een van mijn kernwaarden. Want door soms bang te durven zijn en toch de stappen te zetten, geloof ik dat je meer kunt en verder komt dan je soms zou durven dromen.
In mijn eigen leven heb ik op verschillende momenten op een kruispunt gestaan waarbij mijn motto ‘Dromen, durven, doen!’ me ontzettend heeft geholpen. Daarom paste de opleiding tot Co-Active coach zo bij me. Ik voelde dat het mijn missie was om mensen te helpen verbinding te maken met hun diepste verlangens. Om van dromen tot acties te komen. Mijn missie is mensen met hun diepste verlangen te verbinden, zodat ze worden geïnspireerd om te onderzoeken wat er voor hen mogelijk is om vrijheid te kunnen ervaren.

IK ZIE JOU

Wanneer je vastloopt en er zelf niet uitkomt. Je draait rondjes in je hoofd en zou enorm geholpen zijn met het onderzoeken van andere perspectieven. Soms weet je het zelf niet eens precies, maar voel je dat je niet lekker in je vel zit. Dit kan spelen op allerlei gebieden, zoals werk, gezondheid, thuis of over de toekomst.

VERLANG JIJ OOK NAAR….

Vrijheid in je hoofd en vrijheid als kernwaarde in je leven?

WANNEER IK JOU COACH….

Help ik je onderzoeken wat vrijheid voor jou betekent. En wat dit thema je oplevert als je je eigen belemmerende gedachtes los durft te laten.  We gaan daarover niet alleen mooie gesprekken voeren, maar ik laat je ook in actie komen. Daarbij ondersteun ik je om het lef te hebben je dromen waar te maken. Ik ben een stevige en praktisch ingestelde coach. Dat betekent dat ik je soms confronteer met je eigen uitspraken en ik daag je uit om je grenzen te verleggen. Maar jouw verlangen is het uitgangspunt.

ZULLEN WE BELLEN?

Ben je er klaar voor om in vrijheid voor jezelf te kiezen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga graag met je op zoek naar dat wat je blij, krachtig maakt en in balans brengt. En kijk uit naar je call.

'Don't just exist...Live!'

Mariëlle

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Scoren (0 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Bestel op:

Laat als eerste een beoordeling achter.

Geverifieerd
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laat meer zien
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review