Hi, Ik ben Mareike Meijerhof - Stress & Burn - Out Coach

Ik wilde alles perfect doen en paste me vaak aan anderen aan. Persoonlijk ontwikkeling heeft mij geholpen om mijn patronen te leren inzien. Met mijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en coachingsopleidingen en ervaring wil ik jou helpen in deze ontwikkeling. Dit gun ik jou ook. Mijn missie is mensen inzichten geven in hun stressbronnen en ontdekken wat ze nodig hebben om weer met plezier te kunnen werken.

IK ZIE JOU

Als je stress- en burn-out klachten ervaart, omdat je altijd te veel ballen in de lucht houdt. Je blijft maar piekeren over de “beren” op de weg. Hierdoor slaap je slecht. Het wordt je allemaal te veel en je bent moe en snel geïrriteerd.

VERLANG JIJ OOK NAAR….

Minder piekeren en meer balans? Met plezier naar je werk gaan? En dat dit mogelijk is wanneer je alle inzichten en tools in handen hebt om met stress en andere emoties om te gaan?

WANNEER IK JOU COACH….

Gaan we aan de slag met jouw coachvraag, op zoek naar wat voor jou belangrijk is. Ik ben een enthousiast en rustig persoon, die snel tot de kern van het probleem komt. Met gesprekken en helpende opdrachten werken we aan jouw doelen. Met als resultaat weer balans te ervaren in je leven of weer met plezier naar je werk te gaan.

ZULLEN WE BELLEN?

Ben je vermoeid, snel geïrriteerd, slaap je slecht en pieker je veel? Bel me dan voor een coachgesprek.

'Door inzichten te krijgen en een beetje lef, ervaar je weer een balans in je leven en voel jij je gelukkiger.'

Mareike

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Scoren (0 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Bestel op:

Laat als eerste een beoordeling achter.

Geverifieerd
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laat meer zien
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review