Box: #19

Karin van Rijn

Transformatie Coach - Voor het doorbreken van oude patronen en het stoppen met piekeren.

D Offline
085-025 00 77
22ea58a0e7a705f85839d6b0222acb25
Bel voordelig met prepaid credits vanaf € 1,99 p/min.

Hi, Ik ben Karin van Rijn - Transformatie Coach

Opgroeiend in een gezin met tien kinderen, was het een uitdaging om mijn eigen plekje te veroveren. In de eerste zeven jaar van je leven ontwikkelen mensen veel patronen die je als kind veiligheid bieden maar die je meeneemt in de rest van je volwassen leven, waar je ze niet altijd meer nodig hebt. In een coaching opleiding leerde ik mijn patronen herkennen en dat heeft mijn leven veranderd. Nu durf ik beslissingen te nemen die goed voelen voor mij. Later is daar nog Kinesiologie bij gekomen, een methode waarmee je door middel van spiertesten kunt opsporen waar er zich een onbalans in je lichaam voordoet. Behalve individuele coaching geef ik team coaching bij diverse bedrijven. Want ook in teams en bij teamleden zijn patronen aanwezig. 

Mijn missie is licht te laten schijnen en te verspreiden, mensen bewust te maken van de zelfopgelegde patronen en belemmering. Deze aan te raken en te transformeren naar een vrijer en blijer leven.

IK ZIE JOU

Wanneer je vastzit in patronen en belemmeringen in het leven. Je voelt dat je werk, je relatie, je leven geen voldoening meer geeft. Heel vermoeiend blijft het maar malen door je hoofd. Je voelt dat het anders kan en dat je anders wilt, maar je weet niet goed hoe of waar je moet beginnen.

VERLANG JIJ OOK NAAR….

Rust, ruimte en balans in een leven waarin jij grenzen kan aangeven, de regie hebt en daadkrachtig bent. Waarbij je de focus houdt op wat jij nodig hebt om je lichamelijk en geestelijk goed te voelen.
Een leven waarin je weer plezier kunt hebben.

WANNEER IK JOU COACH….

Kijken we in welke verplichtingen en vaste patronen jij zit. Met behulp van Kinesiologie word jij je er van bewust waar deze belemmeringen vandaan komen. Je leert op een andere manier naar jezelf kijken. Ik spiegel wat jij zelf laat zien en horen. Je leert patronen te herkennen die je vervolgens zelf kunt aanpakken. Daardoor zul je zien en merken dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit hebt gedacht!

ZULLEN WE BELLEN?

Jouw kracht is ongekend als je gaat leven naar wie je bent. Ik noem mijzelf een Transformatiecoach omdat er grote veranderingen plaats kunnen vinden als je met mij aan de slag gaat. En mij belt…

' Angst is voor even, spijt voor de rest van je leven'

Karin

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Scoren (0 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Bestel op:

Laat als eerste een beoordeling achter.

Geverifieerd
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laat meer zien
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review