Hi, Ik ben Joyce Luijbregts - Talent & Loopbaan Coach

Met jarenlange ervaring in de zorg en een tweetal coaching opleidingen op zak, waaronder een erkende loopbaancoach opleiding, help ik je inzicht te geven in je kwaliteiten en mogelijkheden. Mijn missie is het inspireren en begeleiden van jongeren en zorgprofessionals om persoonlijke en/of werk gerelateerde doelen te behalen, uitgaande van kwaliteiten en talenten. Dat zij luisteren naar hun gevoel en hier niet zomaar aan voorbij gaan. Ik wil hen het inzicht geven dat juist het stellen van grenzen, nodig is om goed voor jezelf te zorgen.

IK ZIE JOU

Als je druk op jouw schouders ervaart en je voorbijgaat aan jezelf. Als je moeite hebt met het stellen van grenzen en daarbij alle ballen hoog moet houden in de diverse rollen die jij hebt.
Als je een keuze maakt voor een opleiding en deze blijkt uiteindelijk niet passend te zijn bij jouw talenten en kwaliteiten.

VERLANG JIJ OOK NAAR….

Te weten wat je wilt, wat je doel is in het leven? Datgene wat jou blij maakt, waar jouw passie naar uitgaat? Hiervan overtuigd te zijn en hier niet je omgeving meer voor nodig te hebben? Positieve energie, waardering, optimisme, rust en structuur?

WANNEER IK JOU COACH….

Ontdekken we samen wat jouw kwaliteiten, uitdagingen en mogelijkheden zijn, zodat je kan groeien. Ik houd van openheid, ik ben redelijk intuïtief en kan snel tot de kern komen. Met meer inzicht in jezelf, ga je belemmerende overtuigingen ombuigen en ga je jouw kwaliteiten optimaal inzetten. We hebben aandacht voor het eigen maken van jouw nieuwe manier van denken en doen.

ZULLEN WE BELLEN?

Want jij bent de beste versie van jezelf. Wil je samen ontdekken wat jouw kwaliteiten, uitdagingen en mogelijkheden zijn, zodat je tot persoonlijke en/of werk gerelateerde groei kan komen? Laat mij dan jouw coach zijn.

‘Je kunt niet meer dan jezelf worden, je kunt wel meer jezelf worden.’

Joyce

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Scoren (0 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Bestel op:

Laat als eerste een beoordeling achter.

Geverifieerd
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laat meer zien
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review