Hi, Ik ben Ester Folkertsma Effortless Coach

Als HBO-verpleegkundige werkte ik 17 jaar in de zorg. De laatste jaren gingen de verantwoordelijkheden voor zowel mijn gezin en mijn werk steeds meer voelen als overleven. Daarom heb ik destijds de keus gemaakt om mijn werk als verpleegkundige te stoppen en startte ik met de coaching opleiding. In dit traject ontdekte ik dat ik veel stress in mijn lichaam had. Zelfs als ik dacht dat ik ontspannen was. Ik leerde hoe ik deze stress kon reguleren. Door middel van bewezen krachtige methodes op basis van de nieuwe biologie is het mogelijk om de inspanning die je levert effectief te laten zijn. Inmiddels combineer ik daardoor moeiteloos en met veel plezier mijn gezin, mijn werk als coach en het werken als oproepkracht in de zorg. Met mijn kennis en ervaring kan ik jou begeleiden bij het opbouwen van jouw eigen moeiteloze leven. Mijn missie is om iedereen, vooral zorgverleners, mee te geven dat het echt mogelijk is om moeiteloos te werken en te leven.

IK ZIE JOU

Wanneer je leven of je werk voelt als overleven. Je voor alles en iedereen zorgt . Je pas als al het werk gedaan is eindelijk kunt rusten. En dat het lijkt dat het steeds minder vaak lukt om je rust te pakken. En je pas als het echt niet meer gaat noodgedwongen voor jezelf kiest. Maar  dit helemaal niet ontspannen voelt.  Het schuld- en verantwoordelijkheidsgevoel aan je knaagt.

VERLANG JIJ OOK NAAR….

Meer innerlijke rust, balans en grip op je leven? Meer zelfvertrouwen en energie om je persoonlijke doelen te behalen? Manieren om beter met stress om te gaan en persoonlijk te groeien? Gewoon jezelf kunnen zijn en de dingen te doen die jij leuk vindt?

WANNEER IK JOU COACH….

Dan begeleid ik je naar deze moeiteloze weg. De weg naar je weer écht ontspannen voelen. Je leert om te buigen wat je nu tegenhoudt, zodat je vanuit rust en ontspanning kunt leven. Dan kan je dingen gaan doen die goed voor jezelf zijn én voor de mensen voor wie je zorgt.

ZULLEN WE BELLEN?

Bel me als jij ook wilt leren moeiteloos om te gaan met de uitdagingen in je leven!

' Maak ruimte en creëer je eigen moeiteloze leven '

Ester

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Scoren (0 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Bestel op:

Laat als eerste een beoordeling achter.

Geverifieerd
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laat meer zien
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review