Hi, Ik ben Elyssa Vonk - Trauma Coach

Mijn missie is vrouwen na huiselijk geweld weer hun innerlijke kracht te laten vinden en hen te begeleiden in hun proces van herstel.

Nadat ik zelf uit een relatie met huiselijk geweld ben gestapt ben ik de opleiding tot coach gaan volgen. Door mijn eigen ervaring met huiselijk geweld en het herstel daarvan weet ik wat deze vrouwen doormaken. Ik coach daarom vanuit eigen ervaring en combineer dit met de theoretische kennis.

IK ZIE JOU

Wanneer je het lastig vindt om de regie weer in eigen hand te nemen na huiselijk geweld. Het verdriet, de frustraties en vooral het loskomen van je ex-partner maakt het lastig om weer opnieuw te beginnen.

VERLANG JIJ OOK NAAR….

Rust en balans in je leven? Dat je huidige situatie niet meer beïnvloed wordt door wat je hebt meegemaakt? Dat je het verleden en je ex-partner los kan laten en je kan richten op de toekomst?

WANNEER IK JOU COACH….

Dan begeleid ik je in het proces van heling zodat jij weer die innerlijke kracht terugvindt die je door je trauma bent kwijtgeraakt. Uit eigen ervaring weet ik dat de mensen om je heen het vaak lastig vinden om je situatie te begrijpen. Ik zie en erken jou als geen ander in je pijn en verdriet. Samen kijken we waar je vast loopt en waar je graag naar toe zou willen.

ZULLEN WE BELLEN?

Iets oplossen wil niet zeggen dat je het alleen moet doen! Laten we samen op weg gaan.

‘Let your next love be the one you do not have to heal from.’

Elyssa

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Scoren (0 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Bestel op:

Laat als eerste een beoordeling achter.

Geverifieerd
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laat meer zien
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review