Box: #07

Daniëlle Nieuwenweg

Stress Preventie & Mental Coach Coaching ter preventie van stress & burn-out

D Offline
085-025 00 77
d06751d3ccee32f4c2e9a5a47fc080e9
Bel voordelig met prepaid credits vanaf € 1,99 p/min.

Hi, Ik ben Daniëlle Nieuwenweg - Stesspreventie & Mental Coach

Mijn missie is mensen bewust te maken van het effect van rust in het hoofd. Door deze rust worden mensen zich bewust van hun gedachten en merken ze wat deze gedachten doen met hun gedrag.

Door alle negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen die in mijn hoofd zaten heb ik zelf in het verleden een burn-out gehad. Ik weet als geen ander hoe het is als je hoofd zo vol is, dat je niet meer goed kunt functioneren. Nadat ik mijn coach opleiding heb afgerond, ben ik  anderen  gaan helpen met preventief stress naar beneden te brengen, zodat een burn-out wordt voorkomen.

IK ZIE JOU

Wanneer jouw hoofd vol zit met gedachten over alles wat je nog moet doen, over wat anderen van je vinden en over nog zoveel meer. Je slecht slaapt door al die gedachten in je hoofd, je ervaart stress, je kunt jezelf niet ontspannen en krijgt er fysieke klachten bij. Je voelt je over verantwoordelijk en hierdoor trek je alles naar jezelf toe. Maar je hoofd zit zo vol dat je moeilijk beslissingen kunt maken.

VERLANG JIJ OOK NAAR….

Verlang jij ook naar rust in je hoofd en een heerlijk ontspannen gevoel? Dat je minder piekert, waardoor je een betere nachtrust hebt. En uiteindelijk vol zelfvertrouwen de regie over je leven neemt?

WANNEER IK JOU COACH….

Gaan we kijken welke belemmerende gedachten en overtuigingen er bij jou zitten en hoe we deze om kunnen buigen naar positieve gedachten en overtuigingen. Ik leer jou hoe je stress kunt verminderen en op die manier dichter bij jezelf kunt blijven. Je lichaam zal meer gaan ontspannen en er komt rust in je hoofd, waardoor er ruimte ontstaat om je grenzen te voelen en te bewaken. Je zult merken dat je stress-meter zakt en door dat vast te houden voorkom je dat je in een burn out raakt.

ZULLEN WE BELLEN?

Dan help ik jou om je eigen grenzen goed te kunnen voelen, en rust in je hoofd te krijgen zodat jij volledig de regie over je eigen leven krijgt.

'Als je je gewoonten wilt veranderen, verander dan je gedachten'

Daniëlle

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Scoren (0 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Bestel op:

Laat als eerste een beoordeling achter.

Geverifieerd
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laat meer zien
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review