Hi, Ik ben Annemarie Knol - Relatie Coach

Mijn missie is om mensen te helpen los te komen van schadelijke relatiepatronen. Hen helpen het pad te vinden naar genezing om een leven te kunnen leiden met voldoening, liefde en verbinding

Het pad naar genezing dat ik zelf heb afgelegd duurde 12 jaar. Het is mijn droom om voor anderen dit pad te kunnen verkorten. Vanuit mijn ervaringen en verschillende opleidingen tot coach is mijn benadering gebaseerd op de overtuiging dat liefde en menselijke verbinding een veranderende invloed hebben op alle aspecten van ons leven.

IK ZIE JOU

Wanneer je meer pijn dan geluk ervaart op het gebied van liefde en relatie. Als je wilt ontdekken wat de problemen in de relatie met jouw (ex) partner zijn. Wanneer je hoofd weet dat je moet loslaten en verder moet gaan met je leven, terwijl jouw hart het tegenovergestelde schreeuwt.

VERLANG JIJ OOK NAAR….

Naar rust en geborgenheid in een veilige relatie? Naar een maatje dat er voor je is en waarbij wederkerigheid, vertrouwen en vertrouwt worden gewoon is? Jezelf goed, gelukkig en blij voelen?

WANNEER IK JOU COACH….

Doorbreken we al jouw negatieve overtuigingen. Ik leer je jouw bewustzijn te vergroten en help je jouw trauma’s te verwerken. Hierdoor word je een magneet voor nieuwe kansen en mogelijkheden. We gaan samen de weg vrij maken voor jouw mooiste, meest gezonde, gelukkige leven en liefdesrelatie. We maken de weg vrij voor de beste versie van JOU!

ZULLEN WE BELLEN?

Zet je eerste stappen op jouw pad naar genezing. Het beste moment om aan je liefdesleven te werken is NU!

‘Je relatie is de spiegel die reflecteert hoeveel je van jezelf houdt.’

Annemarie

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Scoren (0 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Bestel op:

Laat als eerste een beoordeling achter.

Geverifieerd
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laat meer zien
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review