Box: #03

Andreas Niessl

Health & Mindset Coach Coaching voor een gezondere levensstijl en een positieve mindset.

D Offline
085-025 00 77
20f8881a736953a77c7f273798efaa95
Bel voordelig met prepaid credits vanaf € 1,99 p/min.

Hi, Ik ben Andreas Niessl

Afgestudeerd in Leefstijl en Gezondheid aangevuld met de opleiding voor Leefstijlcoach. Op heel ander gebied deed ik in de ring mijn ervaringen op als wedstrijdkickbokser. Hier heb ik het gevoel van vallen en opstaan goed leren kennen. Het heeft me laten zien dat obstakels overwonnen kunnen worden en dat mentale kracht essentieel is voor persoonlijke groei. In ruim tien jaar ervaring in het begeleiden van mensen als coach en voor de Nederlandse Obesitas Kliniek inspireer en begeleid ik anderen om dezelfde veerkracht te ontwikkelen. Mijn missie is mensen te begeleiden naar een duurzame gezonde en gebalanceerde levensstijl.

IK ZIE JOU

Wanneer je momenten van frustratie ervaart omdat je steeds weer terugvalt in vastgeroeste patronen. Je weet best hoe je gezonder en gelukkiger kunt worden, maar je hebt geen idee hoe je die patronen kunt doorbreken.

VERLANG JIJ OOK NAAR….

Eigen regie in een gezondere leefstijl en een betere kwaliteit van leven? Meer balans, meer zelfvertrouwen? Dat je een gezonde relatie met jezelf en anderen hebt? Doelen die bereikt worden en veranderingen die blijvend zijn?

WANNEER IK JOU COACH….

Gaat het begeleiden verder dan alleen het opbouwen van gezonde gewoontes. Zonder oordeel en op respectvolle en empathische wijze sta ik aan je zij. Ik help je om de regie te pakken bij het bereiken van je doelen. Door het versterken van je zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een positieve mindset kun je vervolgens zelf het beste uit jezelf halen en volledig in jouw kracht staan.

ZULLEN WE BELLEN?

Ben jij klaar voor een duurzame verandering naar een gezonder en gelukkiger leven? Bel mij en ik ben je persoonlijke Health en Mindsetcoach.

'Het is niet de sterkste of de slimste die overleeft, maar degene die zich het beste heeft aangepast aan veranderingen'

Charles Darwin

Laat een review achter!
{{ reviewsOverall }} / 5 Scoren (0 Stemmen)
Beoordeling
Reacties Schrijf een review
Bestel op:

Laat als eerste een beoordeling achter.

Geverifieerd
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Laat meer zien
{{ pageNumber+1 }}
Schrijf een review